نمایش نوار ابزار

حجت الاسلام و المسلمین هاشمی:دولتمردان در هر مقام و جایگاهى باید در برابر مردم پاسخگو باشند

بازگشت شعبه سابق بانک کشاورزی به شهرک طالقانی امری ضروریست و خواستار تحقق وعده فرماندار شهرستان در احداث شعبه بانک ملی در شهرک طالقانی هستیم.

به گزارش روابط عمومی دفترامام جمعه شهرک طالقانی حجت الاسلام و المسلمین سیدسلمان هاشمی ظهرامروز در خطبه های نمازجمعه این هفته شهرک طالقانی با اشاره به جلسه طرح سوال از رئیس جمهور اظهار کرد: بعد از چند هفته بحث و جدل در زمینه طرح سؤال از رئیس ‏جمهور و حضور یا عدم حضور ایشان در مجلس و نحوه پاسخگویی، روز سه ‏شنبه گذشته با حضور رئیس ‏جمهور در مجلس و پاسخ به پنج سؤال نمایندگان، یکی از پدیده‏ های کم ‏نظیر تعامل مجلس با دولت در تاریخ جمهوری اسلامی اتفاق افتاد.

وی افزود: اما نکته ای که می توان به آن اشاره کرد این است که دولتمردان در هر مقام و جایگاهى باید در برابر مردم پاسخگو باشند.

هاشمی ادامه داد: عدم رضایت مجلس از پاسخ رئیس جمهور نسبت به سؤالات مطرح ‏شده، و همچنین وجود این ضعف ‏ها در دولت بیانگر این است که دولت نیاز به ترمیم اساسی کابینه دارد و رئیس جمهور باید  با یک تحول اساسی در کابینه و به‏ کارگیری چند وزیر پرتوان و انقلابی عهد خود را برای خدمت به مردم عملی کند.

امام جمعه شهرک طالقانی با تاکید بر استفاده از مدیران جهادی در کابینه دولت،عنوان کرد: از مدیرانی استفاده کند که نه به فکر حقوق نجومی باشند و نه تصور کنند که در عرصه اقتصادی به بن‏بست رسیده‏ایم و برای رساندن کشور به تعادل اقتصادی، بدون هیچ چشم‏ داشتی و تنها با انگیزه خدمت و روحیه جهادی به موضوعات اقتصادی رسیدگی شود.

وی آغاز محاکمه اخلال گران اقتصادى را گامى بزرگ براى جلب امید و اعتماد مردم به دستگاه قضایىدانست و گفت: امید آن می‏رود که مردم آثار ارزشمند مجازات اخلال گران اقتصادی ‏را در عرصه اجتماعى وسیاسى کشور شاهد باشند.

هاشمی افزود: آیا صرف اینکه چند انبار احتکار کالا را گرفتیم تمام شد؟اثری در معیشت مردم ایجاد نشد و مردم در تامین زندگی روزمره خود هنوز دچار مشکل هستند. تنها آمار و رقم دادن مشکل را حل نمیکند، چه کسی پاسخگوی بالا رفتن قیمت نجومی خودرو است؟

امام جمعه شهرک طالقانی با اشاره به آغاز هفته بانکداری عنوان کرد:

تسهیلات بانکی نقش بسزایی در رونق تولید دارد اما به علت وجود سود بالای وام ها در ایران، این موضوع کمک حال تولید کنندگان داخلی نیست،با احتساب ۶درصد جریمه دیرکرد و ۵ درصدی که وام گیرندگان موظفند یک چهارم وام خود را در بانک سپرده گذاری کنند ،سود واقعی تسهیلات بانکی به ۳۰ درصد می رسد. و این برای تولید کنندگان کمر شکن هست.

وی با انتقاد از سود بالای وام های بانکی بیان کرد: سود بالای بانک ها، مالیات بر ارزش افزوده، مالیات تکلیفی، هزینه های آب، برق ، گاز و سایر هزینه ها مانع رقابت تولیدکنندگان داخلی با تولید کنندگان کشور هایی می شود که سوبسید و وام های ۲درصدی به آن ها تعلق می گیرد.

هاشمی ادامه داد: اگر بانک ها سود تسهیلات خود را کاهش دهند علاوه بر کسب درآمد زمینه رونق تولید، اشتغال، صادرات و در نتیجه رشد اقتصادی فراهم می شود،وام های کمرشکن بانک ها- کجای بانک های ما اسلامی است .وقتی که ضامن به جای بدهکاری، زندگی و کاشانه خود را از دست می دهد و دو برابر ونیم وام را باید پس بدهد، آیا این ظلم نیست؟

وی افزود: بازگشت شعبه سابق بانک کشاورزی به شهرک طالقانی امری ضروریست و خواستار تحقق وعده فرماندار شهرستان در احداث شعبه بانک ملی در شهرک طالقانی هستیم.

خطیب نمازجمعه شهرک طالقانی در فراز دیگری از خطبه ها با تبریک سالروز فرارسیدن ولادت با سعادت امام موسی موسى ابن جعفر الکاظم (ع) و همچنین روز مباهله عنوان کرد:

آیه مباهله از بهترین ادله اثبات خلافت حضرت علی(ع) بعد از پیامبر است؛ چراکه از آیه مباهله به طور قطع دانسته میشود که پیامبر اکرم(ص)، حضرت علی(ع) را به عنوان نفس و جان خویش معرفی کرده و به اعتقاد شیعه و سنی، هیچ فرد دیگری در این فضیلت با حضرت علی(ع) شریک نیست.

وی افزود: درس مهم امروز ماجراى مباهله براى ما این است که در کنار هزاران درس دیگر بیاموزیم که رهبران راه حق باید در این‏ راه خطر کنند و جان خود را به کف بگیرند چنان‏که رسول اعظم(ص) چنین کردند، پیامبر خدا(ص) سختى ‏ها را خود به جان مى‏خریدند و در مشکلات و صعوبت‏ ها خودشان و خاندان گرامى شان به‏ خصوص حضرت مولى الموحدین على(ع) را پیشقدم مى‏کردند زیرا امیر المومنین جان پیامبر بود و ازاین‏ رو بود که پیامبر و امیر المومنین همه‏ ى مشکلات و سختى ‏هاى تبلیغ دین را به جان خریدند و پیشقدم در همه ‏ى خطرها بودند.

هاشمی ادامه داد: در ابتداى انقلاب اسلامى و در زمان جنگ نیز مردم وقتى دیدند که امام خمینى خود فرزند رشیدش را در مبارزه با رژیم طاغوت داد و خم به ابرو نیاورد، ایمانشان به انقلاب مستحکم شد. وقتى دیدند که فرزندان رئیس جمهور آن زمان یعنى مقام معظم رهبرى کنونى همانند سایر جوانان به جبهه مى‏روند و خود رئیس جمهور نیز اصرار بر حضور در میدان ‏هاى پر خطر جبهه دارد، تحمل سختى‏ ها برایشان گوارا شد.

وی گفت: وقتى رهبران حق در سختى ‏ها و مشکلات خود و خانواده و عزیزترین افرادشان را مقدم مى‏دارند، حقانیت آن‏ها بر همگان حتى بر دشمنان آشکار مى‏شود و همین زمینه پیروى مردم را بیشتر و بیشتر فراهم مى‏کند و مشکلات را از سر راه بر مى‏دارد. از سوى دیگر بخشى از همین مردم وقتى مى‏بینند که فلان مسؤول کشور خودش اشرافى زندگى مى‏کند و یا به‏دنبال کسب ثروت و اندوختن مال است و هدفش از مسؤولیت قدرت ‏طلبى یا ثروت اندوزى است و یا حقوق‏ هاى نجومى دریافت مى‏کند و فرزندش در اوج عسرت اقتصادى کشور در خارج کشور مشغول خوش گذرانى است و یا هزینه ‏هاى گزاف براى اسراف‏ هاى مترفانه می‏کند، نگران و مردد مى‏شوند و تحملشان در برابر سختى‏ها کم مى‏شود. این درسى است که براى امروز خود باید از آیه ‏ى مباهله بگیریم.

سیدسلمان هاشمی با انتقاد از عدم حضور مسوولین در نمازجمعه عنوان کرد: باید فاصله بین مسوولین و مردم کم شود، از فرماندار شهرستان می خواهیم که به دستگاه های ذیربط خود دستور دهد تا حتی الامکان دو هفته یکبار در بین نمازگزاران حضور پیدا کنند و بعد از نماز به درد و دل مردم گوش دهند و به مشکلات آنها رسیدگی شود و همچنین اعضا شورا نیز ساعاتی را در دفترامام جمعه جهت رسیدگی به مشکلات مردم در دستور کار خود قرار دهند

وی گفت: در هفته دولت انتظار داشتیم ساخت زمین چمنی که چندین سال وعده بهره برداری آن از سوی مسولین داده شده بود شروع شود اما متاسفانه این مهم نیز تاکنون عملی نشده است.

امام جمعه شهرک طالقانی با اشاره به سالروز نزول سوره دهر؛ گذشت در راه خدا و رسیدگى به نیازمندان‏ را از آموزه‏ هاى سوره دهر دانست و خاطر نشان کرد:

شیعیان حضرت على(ع) و همه‏ ى علاقه‏ مندان به آن‏حضرت یعنى همه‏ ى مسلمانان باید این فضلیت را هر ساله یادآورى کنند و با بیان آن زمینه زنده ماندن یاد این مکرمت را فراهم آورند چراکه خداى متعال با نازل کردن یک سوره در قرآن کریم خواهان باقى ماندن یاد این فضیلت براى همیشه تاریخ شده است، اما باید توجه داشت که در کنار بزرگداشت اهل بیت پیامبر (علیهم السلام)و بیان این فضیلت بزرگ ایشان که رسیدگى به فقرا و نیازمندان بوده است شایسته است که جامعه ‏ى شیعى به این فضیلت اقتدا کند و رسیدگى به نیازمندان را یکى از برنامه ‏هاى ثابت و مداوم زندگى خود قرار دهند.

مطالب مشابه
دیدگاه ها