به گزارش روابط عمومی نهاد امامت جمعه شهرک طالقانی؛ حجت الاسلام و المسلمین سیدسلمان هاشمی امام جمعه ظهر امروز در خطبه های نماز جمعه شهرک طالقانی با تبریک ولادت حضرت فاطمه زهرا(س)و گرامیداشت روز زن و مادر؛ اظهار کرد: در بیستم جمادی الثانی سال پنجم بعثت بانویی از تبار بهشتیان پا به عرصه گیتی نهاد، سخاوت، شجاعت، بخشش، نرم خویی، سعه صدر، صبر و بردباری، خویشتنداری و… بخشی از شخصیت ممتاز حضرت فاطمه(س)به شمار می رود. نزول آیات قرآن کریم در شان ائمه اطهار (علیهم السلام) و پنج تن آل عبا بیانگر مقام والای حضرت زهرا(س)است، انتخاب روز ولادت حضرت زهرا (س)به عنوان «روز زن و مادر» به معنای انتخاب زیباترین و مقدس ترین اسوه برای بانوان جامعه است.
وی افزود: حضرت زهرا(س)با زندگی کوتاه و با خطبههای متقن «فرهنگ مقاومت» را برای نسلهای دیگر به وجود آورند و ماهیت تفکر و اندیشه جاهلی را به خوبی نمایان ساختند و نشان دادند که در راه دفاع از حریم ولایت و امامت و بیان حق و افشای ستم، از کسی هراسی ندارند، ایشان همچنین همسری نمونه برای حضرت امیرالمومنین(ع) و مادری مهربان برای فرزندان خویش بودند، اهمیت مقام والای حضرت فاطمه(س)سبب شد تا سالروز تولد این بانوی بزرگ به منظور ارج نهادن به تلاش های بانوان این مرز و بوم که همواره در مسیر رشد و پرورش فرزندان و اعتلای اهداف جامعه کوشیده اند، به عنوان روز «زن و مادر» نامگذاری شود.
امام جمعه شهرک طالقانی در ادامه گفت: نظام آموزشی کشور باید برای آماده سازی دختران برای ایفای موفق نقش همسر و مادر شیوه درسی متفاوتی به منظور آموزش به دانش آموزان دختر تدوین کند؛ تا بتواند ویژگی های خواهر، همسر و مادر بودن را به آنان یاد دهد؛زیرا ازدواج های ناموفق که بین زوج های جوان مشاهده می شود،معلول عدم آمادگی زندگی مشترک بین زوجین می باشد،که می توان با تغییر شیوه درسی متفاوت شاهد ازدواج های موفق در جامعه باشیم.
هاشمی یادآور شد: بر خود لازم می دانم از استعدادهای درخشان و ممتاز بعضی مدارس دخترانه شهرک طالقانی که بهترین کارایی علمی و بازدهی تحصیلی را با وجود کمبود امکانات نسبت به سایر مناطق شهرستان از خود نشان داده اند، تشکر و قدردانی نمایم.
سید سلمان هاشمی خاطر نشان کرد: از مردم عزیز و همیشه در صحنه شهرک طالقانی، بابت حضور با صلابت و قبولی در آزمون اول یعنی مشارکت در راهپیمایی دشمن شکن ۲۲ بهمن تشکر می کنم، ان شاء الله با حضور چشمگیر و معرفی فرد اصلح، به مجلس شورای اسلامی در آزمون دوم هم، نمره قابل قبولی کسب کنیم چرا که قبولی مردم در آزمون بزرگ انتخابات ، در گرو دو اتفاق به هم پیوسته است؛ “انتخابات خوب ” و “انتخاب خوب”.
وی افزود: “انتخابات خوب “، یعنی شرکت فعال ، اول وقت و رای دادن به کاندیدای مورد نظر؛لذا رای سفید دادن ،اگر چه از نظر قانونی قبول است اما وظیفه را ناقص انجام دادن است.”انتخاب خوب” ، یعنی ، نماینده را بر اساس ملاک ومعیار درست انتخاب کردن و تعلقات جناحی ، قومی ، محلی و خویشاوندی را بر شایسته گزینی ترجیح ندادن است.
خطیب نماز جمعه شهرک طالقانی ادامه داد: دو نکته که باید مورد توجه کاندیداها قرار بگیرد. نکته اول: نمایندگی مردم یعنی بیان کننده فضائل ، خوبیها و عظمت ملت بزرگ ایران بودن! وکالت مانند ریاست ، طعمه نیست! امانت الهی است که مردم به شما می سپارند.این میدان ،میدان رقابت برای خدمت است نه رسیدن به ریاست و موقعیت!! رحمت خدا بر شهید بزرگ امت ،سلیمانی عزیز که میفرمود: من خود را کاندیدای تیر و گلوله دشمن کرده ام و در کوه ها و بیابانها به دنبال قاتل خود می گردم! راستی! این روزها ما به دنبال چه هستیم؟!! و نکته دوم: نامزدهای انتخاباتی از وعده های ناشدنی که به فریب تبلیغاتی بیشتر می ماند؛ باید خودداری کنند.
وی اظهار کرد: مردم عزیز ما هم برای انتخاب فرد اصلح فرصت دارند تحقیق کنند و سابقه افراد را ببینند و به این شرایط برسند ولی اگر هم خودشان این فرصت را ندارند، میتوانند به افراد مورد وثوق که افراد را معرفی میکنند اعتماد کنند، انقلابی بودن، شجاعت، تخصص ،عدالتطلبی ، فسادستیزی، بصیرت ، دشمن شناسی و امانتداری از جمله معیارها و شاخصهای انتخاب اصلح در نگاه امامین انقلاب اسلامیست.
هاشمی تاکید کرد: مردم کسی را انتخاب کنند که درد آنان را بداند و وقتی که وارد مجلس شد فکر جیب مبارکش نباشد.بدون تردید تشکیل مجلس تراز انقلاب، نیازمند راهیابی نمایندگانی در تراز ملت انقلابی است که بتواند با ترجیح منافع ملی بر منافع شخصی نسبت به انجام مسؤولیت محوله که همان قانونگذاری و نظارت بر اجرای قوانین است به خوبی عمل کند.
وی با اشاره به عملکرد برخی کاندیداهای مجلس در امر تبلیغات متذکر شد: کاندیداهای گرامی حق الناس را رعایت کنند و از نصب پوسترهای تبلیغاتی خود بر روی اماکن عمومی و منازل خودداری نمایند و باعث تخریب چهره شهر نشوند، مبادا که ستادهای کاندیداها برای تبلیغات باعث آزار مردم شوند چرا که اینها حق الناس است و شایسته است که فقط در جایگاه های تعبیه شده تبلیغات خود را نصب نمایند.
سیدسلمان هاشمی با اشاره به ویژگی های نامزد اصلح مجلس از منظر رهبر انقلاب؛گفت: علاوه بر تدین و تقوا، استعداد و توان مدیریت داشتن برای مسئولان و کارگزاران نظام، امری بایسته است. حضرت آیتالله العظمی خامنهای در آذرماه امسال در ابتدای جلسه درس خارج فقه، با شرح روایتی درباره توصیه پیامبر اعظم(ص) خطاب به جناب ابوذر فرمودند: «… حالا آن حرفی که حضرت میخواهد به ابوذر بزند چیست؟ من جنابعالی را در مدیریّت، ضعیف میبینم. خیلی آدم خوبی هستی، مجاهد فی سبیل الله، اینها همه به جای خود محفوظ، امّا شما آدم ضعیفی هستی. حالا که آدم ضعیفی هستی، مواظب باش بر دو نفر هم ریاست نکنی! یعنی پیدا است آن ضعفی هم که حضرت فرمودند، ضعف در مدیریّت است؛ یعنی تو آدمیهستی که مدیریّت نداری؛ اگر چنانچه بر دو نفر یا بیشتر ریاست پیدا کردی، نمیتوانی کار آنها را به سامان برسانی. این، درس برای ما نیز است.
امام جمعه شهرک طالقانی در پایان با اشاره به فرمایشات گهربار مقام معظم رهبری؛خاطرنشان کرد: آحاد مردم هم در این موقعیت ها دقت کنند؛ آنان که بر حسب قومیت، هم زبانی، هم محلی بودن، خویشاوند بودن، یا بخاطر حبَ و بغض شخصی، فرد شایستهای را کنار گذاشته و برای رقیب ضعیف تر کار و جلب رای میکنند، حق الناس را زیر پا میگذارند.