نمایش نوار ابزار

سید سلمان هاشمی: مسئولین، کارگران زحمت کش اداره آبفای شهرستان رامشیر را در یابید/کمک کردن به طبقات ضعیف جامعه وظیفه همه ماست

به گزارش روابط عمومی نهاد امامت جمعه شهرستان رامشیر ؛ سید سلمان هاشمی امام جمعه رامشیر، ظهر امروز در خطبه های نماز جمعه این هفته به مناسبت ایام زیارت حضرت ابي عبدالله الحسین علیه السلام اشاره کردند و گفتند: روایات کثیری در خصوص زیارت حضرت ابي عبدالله الحسین علیه السلام  وارد شده که به یک نمونه اشاره می کنم .

از امام صادق عليه السلام وارد شده است که ایشان می فرمایند: «مَنْ سَرَّهُ أَنْ يَنْظُرَ إِلَى اللَّهِ يَوْمَ الْقِيامَةِ ، وَ تَهَوَّنَ عَلَيْهِ سَكْرَةُ الْمَوْتِ،  وَ هَوْلُ  الْمُطَّلَعِ، فَلْيَكْثُرْ زِيارَةَ قَبْرِ الْحُسَينِ عليه السلام؛ هر كس خوش دارد كه روز قيامت ، به خدا بنگرد (حمت های الهی )و سختى هاى مرگ( سختی جان کندن )، و بيم و هراس پس از آن (و هول و هراس قیامت) بر او آسان شود ، به زيارت قبر حسين عليه السلام فراوان برود. تعبیری در دعاها و روایات، که مراد از هَوْلُ  الْمُطَّلَعِ را وحشت قبر دانسته‌اند.

هاشمی در فراز دیگری از سخنان خود گفتند: دیروز هفتم صفر سالروز شهادت امام حسن مجتبی علیه السلام است این روز را تسلیت عرض می کنیم. وبه مناسبت شهادت امام حسن مجتبی علیه السلام با استفاده از روایتی از آن حضرت در مورد معنای سیاست در اسلام به ویژگی های آن حضرت بپردازیم . «سَأَلَهُ رَجُلٌ عَنِ السِّیَاسَةِ؛ شخصی از امام مجتبی (علیه السلام) پرسید: سیاست یعنی چه؟»

حضرت امام حسن مجتبی علیه السلام این گونه سیاست را تعریف نمودند. «السِّیاسَةُ أنْ تَرْعى حُقُوقَ اللّهِ، وَحُقُوقَ الاْحْیاءِ، وَحُقُوقَ الاْمْواتِ

وی افزودند: (مفهوم و معناى) سیاست آن است كه حقوق خداوند و حقوق موجودات زنده و حقوق مردگان را رعایت كنى. ایشان رعایت حقوق الهی، را نخستین ویژگی رجل سیاسی خواند و گفتند: در احوالات دومین پیشوای شیعیان آمده است که با شنیدن صدای اذان رنگ صورتشان تغییر کرده و اشک می ریختند.بعد خود امام حسن مجتبی(علیه السلام) فرمود: «فأمّا حقوقُ اللَّهِ فَأداءُ مَا طُلِبَ و الاجتنابُ عمّا نُهِىَ؛ حقوق الهی انجام دادن فرائض (واجبات) و دوری کردن از آنچه ما را نهی کرده (محرّمات) است.» . امام جمعه رعایت حق مردم، دومین ویژگی شخصیت سیاستمدار معرفی کردند و افزودند:و أمّا حُقُوقُ الأحیاءِ فَهیَ أنْ تَقُومَ بِواجِبِکَ نَحوَ إخْوانِک و لا تَتَأخَّرَ عَنْ خِدمَهِ اُمَّتِک . اما حقوق مردم این که وظیفه خود را نسبت به مردم انجام دهی و هرگز از خدمت به جامعه خود باز نمانی.

در  احوالات امام حسن مجتبی علیه السلام  آمده است که ایشان در رفع حاجات مردم، اعتکاف و طواف را ترک کرده و برای حل مشکل مردم از مسجد بیرون رفتند که نشان از اهمیت این موضوع است.

سخاوتمند بودن و رسیدگی به حال محرومان بسیار مهم و ضروری است، که می طلبد در جامعه ما به عنوان یکی از درس های زندگی امام حسن مجتبی علیه السلام در جامعه ما فرهنگ سازی شود.

هاشمی در خصوص برآورده کردن حوائج مردم به حدیثی از امام حسين عليه السلام اشاره کردند و گفتن:إنَّ حَوائِجَ النّاسِ إلَيكُم مِن نِعَمِ اللّهِ عَلَيكُم، فَلا تَمَلُّوا النِّعَمَ فَتَجوزُوا النِّعَمَ؛ نيازهاى مردم به شما، از نعمت هاى خداوند بر شماست، پس از نعمت ها ملول نشويد (و آنها را برآورده سازيد) وگرنه از دست مى روند. مسئولین باید مشتاقانه برای رفع نیازهای مردم تلاش کنند و این نعمتی از خداوند است.

امام جمعه در ادامه  به بیانات مقام معظم رهبری  در دیدار فرماندهان سپاه  پاسداران به این نکته اشاره نمودند که: وظیفه امروز ما، کمک کردن به مردم به خصوص به طبقات ضعیف است. وی به آمار وضعیت مردم رامشیر اشاره نمودند و گفتند: طبق آمار حدود 70 الی 80 درصد مردم رامشیر از طبقه ضعیف و فقیر هستند. و آن 30 درصد باید به طبقه ضعیف کمک و یاری کنند.

نمونه بارز آن که دو یا سه بار از همین تریبون نماز جمعه اشاره کردم، بازهم اشاره می کنم کارگران زحمت کش اداره آبفای شهرستان رامشیر را در یابید، مسئولین استانی و کشوری باید جوابگوی این جوانان  باشید.

 تقریباً ۵۰ کارگر و کارمند پیمانکاری و رسمی اداره آب و فاضلاب رامشیر ۶ ماه حقوق و بیمه ومعوقات پرداخت نشده دارند.

گناه این عزیزان زحمتکش چیست که حقوق وبیمه ومعوقات آنها پرداخت نشده است. آقایان مسئولین،بیشتر کارگران برای تأمین مایحتاج روزانه خانواده‌هایشان ،خارج از ساعت کاری، کار می‌کنند و پیش دوست وآشنایان بدهکار شده اند، ،کارگرانی هستند که از هزینه های درمانی عاجز مانده اند، چرا فریادرسی برای آنها نیست؟ هل من ناصرٍ ینصرهم؟ هل من مغیث یغیثهم؟هل من راحمٍ یرحمهم؟

 

نماینده محترم در مجلس شورای اسلامی ،فرماندار محترم شهرستان ، این کارگران را در یابید،دلتان به حال آنها بسوزد ، مشکل حقوق آنها را به شکل اساسی حل کنید.

خطیب نماز جمعه یکی از عوامل پیشرفت در شهرستان رامشیر را تغییر مدیران ناکارآمد خواند و گفتند: شهرستان رامشیر به مدیران کارآمد نیاز دارد. با توجه به حدیث «نعمتان مجهولتان الصّحة و الامان» شهرستان که بخواهد پیشرفت در آن رخ دهد باید دو فاکتور سلامت و امنیت در آن صورت بگیرد.

امنیت یک جامعه یعنی سرمایه گزاری که بخواهد در شهرستان اشتغالزایی کند و سرمایه گزاری نماید نیازمند امنیت است و دستگاه های امنیتی و دادستان محترم باید در تامین امنیت برخورد قاطع با عوامل برهم زدگان امنیت داشته باشند. همچنین تامین امنیت نیازمند همکاری عموم مردم با دستگاه های امنیتی می باشد.

ایشان در خصوص فاکتور بهداشت فرمودند: الحمدلله شهردار جدید چند روزی است که مسئولیت شهرداری را برعهده گرفته و باید صبر کرد تا خروجی فعالیت ایشان را مشاهده کرد. بنده از ایشان نه دفاع میکنم و نه انتقاد. بلکه باید به ایشان مهلت داد تا ان شاءلله شاهد تغییرات اساسی در سطح شهرستان باشیم.

هاشمی تاکید کردند:مسئولین محترم اختلافات شخصی خود را فدای منافع شهرستان نکنند. مردم باید آثار تزریق بودجه به شهرستان را لمس کنند. الحمدلله کارهای خوبی در روستاها و شهرستان انجام شده ولی مردم راضی نیستند و مسئولان  باید تلاش بیشتری داشته باشند. همچنین خطاب به مسئولان افزودند:با فشار آوردن به طبقه ضعیف که حدودا 70 درصد می باشند در زمینه صدور قبوض های نامتعارف آب، آنها را له نکنیم،این خلاف منویات اسلام و دستور اکید مقام معظم رهبری است.

خطیب نماز جمعه بیان مطالب حقوق اموات را  به علت ضیق وقت به زمان مناسب موکول کردند.

وی در خصوص تعریف معنای سیاست گفتند:بعضی ها معنای سیاست را به معنای نیرنگ و خدعه نسبت به دیگران تعریف نمودند در حالی  که این معنا بر سیاست معاویه و امویان تطابق دارد.سیاست اهل بیت علیهم السلام نیرنگ و خدعه  نیست ،بلکه خدعه و نیرنگ سیاست معاویه و امویان است.

ایشان برای فهم سیاست اموی به روایت أمیرالمؤمنین علیه السلام . استناد کردند و افزودند: أمیرالمؤمنین علیه السلام در جواب بعضى از نا آگاهان و بى خبران که امام بزرگوار را با معاویه مقایسه مى کردند، مى گفتند معاویه سیاستمدارتر است. أمیرالمؤمنین علیه السلام پاسخ منطقى دندان شکنى به این گونه افراد مى دهد و مى فرماید:  وَ اللّهِ مَا مُعَاوِیَةُ بِأَدْهَى مِنِّی، وَ لکِنَّهُ یَغْدِرُ وَ یَفْجُرُ.  «به خدا سوگند معاویه از من سیاستمدارتر و زیرک تر نیست; ولى او نیرنگ مى زند و مرتکب انواع گناه مى شود.

سپس در ادامه این سخن مى افزاید:  (وَ لَوْ لاَ کَرَاهِیَةُ الْغَدْرِ لَکُنْتُ مِنْ أَدْهَى النَّاسِ). «اگر غدر و خیانت ناپسند نبود من سیاستمدارترین مردم بودم».

سیاست مداران نباید سیاست را با کلک، خدغه، غش و خیانت اشتباه بگیرند. زیرا آن سیاست ،سیاست علوی نیست.

مطالب مشابه
دیدگاه ها