به گزارش روابط عمومی نهاد امامت جمعه شهرک طالقانی؛ حجت الاسلام و المسلمین حسین لفته پور امام جمعه موقت ظهر امروز در خطبه های نماز جمعه این هفته با تبریک دهه کرامت و فرا رسیدن ولادت امام رضا علیه السلام ؛ عنوان کرد : یکی از شاخص ترین سیره و شیوه های امام رضا علیه السلام،مردم داری بود که در طول دوران زندگی ایشان تمامی کارگزاران و خدمتکاران خود را از کوچک و بزرگ گرد خود جمع می کرد و برایشان سخن میگفت، انس میگرفت و خود را جدا از آنها نمیدانست حتی در هنگام غذا خوردن همه را به گرد یک سفره جمع میکردند و باهم غذا می خوردند و همیشه میفرمود: گرامی ترین شما در نزد خدا با تقواترین شماست.
وی افزود: امام رضا علیه السلام معتقد بود که نباید مسئولین حکومت از مردم فاصله بگیرند، این روش و سیره امام رضا علیه السلام ضرورت مردمی بودن مسئولان در حکومت دینی را بیان میکند و باید مردم مسئولان را از خود و در بین خودشان ببینند. امام معصوم این شیوه را خودشان به درجه عمل رساندند.
امام جمعه موقت شهرک طالقانی در ادامه گفت: مقام معظم رهبری میفرمایند برخی افراد ممکن است در یک نظام دموکراتیک یعنی به شکل انتخاباتی که مردم پای صندوق های رای می آیند توسط مردم انتخاب شوند اما اگر با مردم رابطه ای نداشته باشند اینها مردمی نیستند.
حجت الاسلام و المسلمین لفته پور با اشاره به شاخص های مردمی بودن مسئولان از دیدگاه مقام معظم رهبری؛بیان کرد: عمل کردن به سیره پیامبر و ائمه معصومین در زمینه توجه به محرومین و مستضعفین جامعه که لازم است مسوولین حکومت دینی این شاخص را در خودشان زنده کنند. مسئولین باید خودشان را دارای شان و روحیه خدمتگزاری به مردم بدانند و نگاهشان از بالا به مردم نباشد بلکه خود را جزئی از مردم و خدمتگزارشان بداند.
وی افزود: از نزدیک و رو در رو با مردم در ارتباط باشند،پای صحبتشان بشینند. گاهی کسی را انتخاب میکنیم اما فقط در مجلس هستند نه در میان مردم و این بین عده ای از آنها هم حمایت میکنند و میگویند انقلابی است اما انقلابی بودن به حرف و ادعا نیست بلکه به عمل است. کسی که معنای انقلابی بودن را در خود زنده کرد و برای مردم نشان داد امثال شهید قاسم سلیمانی که بین مردم و برای مردم بود و در آخر به درجه رفیع شهادت نائل شدند.
امام جمعه موقت شهرک طالقانی در پایان تاکید کرد: مسئول حکومت دینی باید گفتگوی صادقانه با مردم داشته باشد تا بتواند راه حلی برای مشکلات مردم پیدا کند، وعده وعید خالی و پوچ ندهد، به اندازه ای صحبت و وعده دهد که در چهارچوب قانون باشد نه وعده هایی که در حد عمل هم نتواند آنها را به تحقق برساند و باعث بدبینی مردم شود چرا که علت بدبینی مردم همان اشخاصی هستند که به مردم وعده دادند و محقق نکردند.