به گزارش روابط عمومی نهاد امامت جمعه شهرک طالقانی؛حجت الاسلام و المسلمین سیدسلمان هاشمی ظهر امروز در خظبه های نماز جمعه این هفته با تبریک میلاد با سعادت امام محمدباقر(ع) عنوان کرد: حضرت مدت چهار سال از عمر مبارک خویش را با جد بزرگوارش امام حسین(ع) گذراند و در واقعه عظیم کربلا حضور داشت و پس از آن۳۵ سال از محضر نورانى پدر بزرگوارش فیض برد و سپس هجده سال از عمر بابرکتش را عهدهدار مسؤولیت امامت و زعامت شیعه در یکى از حساسترین و سختترین دورههاى تاریخ شد.
وی افزود: آن حضرت توانست در فضاى خاصى که بعد از واقعه عاشورا و با توجهى که به جایگاه شیعه و نهضت امام حسین(ع) در اذهان عموم جامعه ایجاد شده بود، نهضتى علمى و دامنهدار و مبتنى بر علم امامت شیعه را پایهگذارى کند که در زمانهاى بعد بهوسیله فرزندان بزرگوار ایشان همچون امام صادق(ع) به اوج شکوفایى و بالندگى نائل شود.
هاشمی ادامه داد: سیره عملى امام باقر(ع) خود بهترین الگوى ترویج، تولید و نشر علم است، چراکه آن حضرت در زمینههاى مختلف علمى همچون فقه، کلام، تفسیر و حدیث، با برگزارى جلسات تعلیم و تدریس و نیز بیان مداخل علوم و نقل روایات متعدد و بیشمار و نیز تربیت شاگردان برجسته و تدوین کتب روایى، فقهى، حدیثى و تفسیرى، بزرگترین دانشگاه و نهضت علمى شیعه را بنیان نهادند.
امام جمعه شهرک طالقانی با تاکید بر تولید علم همراه با رشد و تعالى معنوى در نسل جوان؛خاطر نشان کرد: یکی از جنبههاى مهم تولید علم که در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامى مقام معظم رهبرى نیز بدان اشاره شده است، مسأله تربیت دینى و توجه به تعالى معنوى بهخصوص در نسل جوان است. بنابراین باید در کنار تولید علم به عمل و تربیت اخلاقى و معنوى دانشمندان و فراگیران علم و دانش نیز توجه کرد تا جامعه علمى ممتازى تربیت یابد.
وی افزود: اگر نیم نگاهی به بیانیه راهبردى و تاریخ ساز (گام دوم انقلاب) رهبر معظم انقلاب اسلامى در چهلمین سال پیروزى انقلاب،بیندازیم.خواهیم دید که معظم له هم به نقاط قوت و پیشرفت های علمی شتابنده پس از انقلاب خصوصا دو دهه اخیر و پیشرفت های دفاعی و نظامی ایران سخن به میان آوردند و در قبال تحسین هاى مکرر از پیشرفتهاى علمى و نظامى، با ادبیات گلایه و هشدار و امید به بهتر شدن از اوضاع اقتصادى و عدالت و مبارزه با فساد و فقر و بیکارى سخن مى گویند.
حجت الاسلام هاشمی در ادامه گفت: ایشان به صراحت نقاط ضعف چهل سال گذشته را ضعفهای اقتصادى خصوصا فساد و رفع نشدن فقر و بیکارى اعلام کرده اند. و علت این مشکلات را عیوب ساختارى و ضعفهاى مدیریتى دانسته اند.
وی یادآور شد: یکی از مهمترین عیوب ساختاری را وابستگى اقتصاد به نفت، نگاه به خارج و نه به توان و ظرفیّت داخلى، استفاده ى اندک از ظرفیّت نیروى انسانى کشور، بودجه بندى معیوب و نامتوازن، وجود هزینه هاى زائد و حتّى مسرفانه در بخش هایى از دستگاه هاى حکومتى است. نتیجه ى اینها مشکلات زندگى مردم از قبیل بیکارى جوانان، فقر درآمدى در طبقه ى ضعیف و امثال آن است.
خطیب نماز جمعه شهرک طالقانی با اشاره به راه حل مشکلات اقتصادی کشور؛ اظهار کرد: درون زایى اقتصاد کشور، مولّد شدن ، مردمى کردن اقتصاد و تصدّی گرى نکردن دولت، طهارت اقتصادى و مبارزه با فساد نیز به کرات (بیش از ۱۵ مرتبه) در متن دیده مى شود. یکى از شاه جملات بیانیه این عبارت است: «همه باید بدانند که طهارت اقتصادى شرط مشروعیت همه مقامات حکومت جمهورى اسلامى است!» این جمله اهمیت مبارزه با فساد را تا حد مشروعیت نظام اسلامى بالا مى برد و بنابراین باید منتظر مبارزه جدى و سازمان یافته با فساد در دهه جدید انقلاب باشیم.
وی اذعان داشت: ان شاء الله با روی کار آمدن حجت الاسلام رئیسی که فردی انقلابی، کارآمد، متعهد پر تلاش و زحمت کش با قاطعیت هرچه تمامتر به مبارزه واقعی با فساد در همه دستگاههای اجرایی و حکومتی که دغدغه مقام معظم رهبری و تمامی مردم هست ورود کرده و بدون ملاحظه هیچ شخصی مبارزه جدی خود را با فساد سازمان یافته آغاز کند.
حجت الاسلام هاشمی با تسلیت فرارسیدن سالروز شهادت دهمین پیشواى شیعیان حضرت امام على النقى الهادى(ع)؛گفت: سیره مبارزاتى امام هادى؛ الگوى مبارزه علیه دشمنان در شرایط سخت تحریم و فشار بود، دوران ۳۴ ساله امامت امام على النقى(ع) معاصر با خلافت با شش تن از خلفاى ظالم و ستمگر عباسى بود. از میان این خلفاى ششگانه که امام بیشتر دوران امامت خود را در زمان او سپرى نمود، متوکل است که در دشمنى با اهلبیت مشهورتر بود و حدود پانزده سال حکومت کرد.دوران متوکل عباسى از سختترین دورانهاى شیعه در تاریخ محسوب مىشود.
وی افزود: این حاکم ستمگر، جو بسیار خفقانآمیزى را بر جامعه شیعیان اعمال کرد و نیز آنان را در محاصره و تحریم اقتصادى قرار داد. علاوه بر این، باهدف ممانعت از گرایش افراد به عقاید شیعه، چنانکه در اینراستا اقدام به انهدام و تخریب مرقد امام حسین(ع) کرد. بهدلیل تحریم اقتصادى اوضاع معیشتى مردم و خصوصاً علویان در زمان خلفاى عباسى مخصوصاً متوکل و بقیه خلفاى همعصر امام هادى(ع)، بسیار دشوار بود و در واقع یکی از یادگارهای امام هادی(ع) که به دست ما رسیده و توانستند معارف حق اهل بیت(ع) را برای مردم بیان کنند تا الان ماندگار است یکی زیاره جامعه کبیره که یک دوره امامشناسى جامع و کامل مىباشد نیز «زیارت غدیریه»،عرضه نمودند.
خطیب نماز جمعه شهرک طالقانی در فراز دیگری از خطبه ها با اشاره به سالروز تأسیس «بنیاد شهید انقلاب اسلامى» و روز بزرگداشت شهداء؛ خاطر نشان کرد: مهمترین مسألهاى که باید در رأس برنامههاى بنیاد شهید قرار گیرد، تجلیل از شهدا و پاسداشت جانفشانى و ایثارگرى از آنان و حفظ و ترویج فرهنگ جهاد و شهادت است. همین شهدا هستند که انقلاب را حفظ کردند. هم اکنون وظیفه مسولین این است که حداقل درد و آلام خانواده ی شهدا و جانبازان را کم کنند، بسیاری از فرزندان شهدا و جانبازان دچار مشکلات عدیده ای از جمله مسکن و بیکاری هستند، دید و بازدید از این خانواده ها خوب و لازم است اما دردی را دوا می کند.
وی یادآور شد: متاسفانه تصاویر کامل شهدای شهرک طالقانی به مانند دیگر شهرها در ورودی منطقه نصب نشده است ،همچنین نام گذاری و تغییر نام یکی از خیابان های شهرک طالقانی به نام شهدا تا کنون محقق نشده است، با نگاهی به دیگر شهرها می بینیم که تصاویر شهدا برای آنها افتخار و مایه برکت است ولی ما چقدر برای شهدا و تصاویر آنها هزینه کردیم!؟
حجت الاسلام سید سلمان هاشمی خطاب به مسوولین شهرستان؛ بیان کرد: مقام معظم رهبری دائما درفرمایشات خود آورده است که نگاه به مناطق محروم و توجه به مشکلات مردم اصولی است که باید رعایت شود، بودجه بندى معیوب و نامتوازن برای سال آینده یک آسیب جدی و قابل بخشش نیست،انتظار می رود شورای شهر بندر ماهشهر با رعایت انصاف بودجه ای را مصوب کند که حق مناطق محروم مانند شهرک رجایی و طالقانی ضایع نشود.
وی در پایان گفت: یکی از مطالبات ما ساماندهی کانال های دفع آب های سطحی با عمق۳ و عرض ۵ متر است که علیرغم خطر جانی و عدم امنیت برای شهروندان،محل رویش و بیتوته خزندگان و حشرات موذی در مجاورت منازل مسکونی باعث شیوع بیماری های گوناگونی شده است که می بایست توجه ویژه ای به این مورد شود. حتی الامکان مقداری را امسال در ردیف بودجه خود قرار دهید و مقداری را از شورای راهبردی و استان تامین نمایید، ساماندهی تنها خیابان اصلی شهرک طالقانی از دیگر مطالبات ما است که انتظار می رود بودجه در سال آینده برای آن تعیین شود.